Tisztelt Érdeklődők,

Február 09-én szombaton került megrendezésre a III. Decathlon-kupa férfi páros teniszverseny a ZTE TENISZ KLUB fedett pályáin a zalegerszegi Ifjúsági Sportcentrumban. A kiemelkedően magas számban érkező versenyzők (44 játékos) az ország különböző pontjairól jelentkeztek az eseményre, így a zalaegerszegi indulók mellett Siófokról, Szombathelyről, Kőszegről, Kaposvárról, Balatonkeresztúrról, Nagykanizsáról, Zalaszentgrótról, sőt, Ausztriából, Oberwartról is neveztek a rendezvényre.
A kiírás alapján ranglistás versenyzők is indulhattak, ezért idén is erős és nívós mezőny gyűlt össze, akik mindvégig magas színvonalú mérkőzéseket vívtak mind a csoportmeccseken, mind az egyenes kieséses szakaszban. Külön ki kell emelni, hogy mindvégig sportszerűen és a fair-play szellemében zajlottak a csaták. A vándorkupát félig sikerült a megyeszékhelyen tartani, mert egy zalaegerszegi, ill. Oberwart-i pár emelhette magasba a trófeát.
Köszönjük minden versenyzőnek, és a szurkolóknak, hogy ilyen számban és ilyen távoli városokból is megtisztelték részvételükkel az eseményt, valamint szponzorunknak, a Decathlon sportáruháznak a teljes körű támogatást - találkozunk jövőre is!

Eredmények:

I. Molnár József-Andreas Kassanic / ZTE TK-Oberwart TC
II. Bujtor Bence-Paál Barnabás / ZTE TK
III. Bor Zsolt-Varga Mátyás / ZTE TK
és Szakács Attila-Nagy László / ZTE TK

Vigasz-ág:

I. Tóth János-Szele Mihály / Balatonkeresztúr TK
II. Lévai Csaba-Walter Péter / Nagykanizsa TK
III. Szabados István-Böröcz István / ZTE TK, valamint Ruttkay László-Árr Richárd / ZTE TK

 

A pontos beosztás erre a linkre kattintva érhető el: BEOSZTÁS

A csoportok erre a linkre kattintva érhetőek el: CSOPORTOK

 

A részletes kiírást ITT találjátok.

 Üdvözlettel,

ZTE TENISZ KLUB

Elnökség

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 70/9316-341